Zima se še ne bo poslovila, v ponedeljek spet udarec

Foto: Profimedia
Zima bo očitno še opletala z repom.
Oglej si celoten članek

Ponoči bo po Sloveniji, napovedujejo vremenoslovci na Arsu, večinoma oblačno, v notranjosti se bodo občasno pojavljale manjše padavine, po nižinah bo rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija.

"Jutri bo pretežno oblačno, rahle padavine bodo ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 13, na Primorskem do 15 stopinj Celzija," napovedujejo na Arsu.

V soboto se bo razjasnilo, burja bo ponehala, topleje bo. Tudi v nedeljo bo deloma sončno; čez dan bo sicer nastalo nekaj spremenljive oblačnosti, popoldne bodo že možne krajevne padavine.

V ponedeljek Arso napoveduje nov preobrat, vremenoslovci omenjajo, da bo naše kraje ponovno dosegla izrazito hladna fronta, meja sneženja se bo spustila. "Znova se bo občutno ohladilo. Pretežno oblačno bo, pojavljale se bodo manjše padavine, zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja."

Od 30. marca do 4. aprila

Foto: Arso Vreme preglednica

"Vreme nad območjem južne polovice Evrope bo zelo razgibano. V ponedeljek bo naše kraje ponovno dosegla izrazita hladna fronta. V torek se bo iznad zahodne Evrope proti našim krajem razširilo območje visokega zračnega tlaka, ki bo v drugi polovici tedna spet slabelo. Proti koncu tedna bo nad Sredozemljem najverjetneje nastalo novo ciklonsko območje," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da se bo  meja sneženja spustila pod nadmorsko višino okoli 800 m. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem pa okrepljena burja. V torek in sredo kaže na suho in precej sončno vreme. Zjutraj bo temperatura najverjetneje pod lediščem, čez dan pa bo od 5 do 12 stopinj Celzija.

V četrtek, petek in soboto se verjetnost za padavine spet nekoliko poveča.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:02 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 04:03 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 00:27 27. Marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.