Zimskega šotora letos ne bo

Foto: Žurnal24 Nogometno društvo Triglav bi šotor postavilo na ploščadi pred tribuno. Dopoldne
Stadion. Občina letos ne bo finančno podprla ideje o nogometnem šotoru.
Oglej si celoten članek
            80
tisoč evrov bi stala postavitev šotora.

Spomladi bo na kranjskem stadionu zraslo novo manjše nogometno igrišče z umetno travo; stalo bo desno od pomožnega. Pobude, da bi občina financirala tudi nakup zimskega šotora, s katerim bi pokrila nekdanje rokometno igrišče, pa kranjska mestna uprava letos finančno ne bo podprla.

Olajšali bi zimsko vadbo

Šotor predlaga Nogometno društvo Triglav. “Zgled je Občina Šenčur,” pravi direktor Miran Šubic, prepričan, da bi s tovrstnim sezonskim objektom olajšali organizacijo zimske vadbe najmlajših. V klubu in nogometnih krožkih po šolah vadi okrog 350 otrok od sedmega do 12. leta. Po njegovem mnenju šotoru v prid govorita tudi neposredna bližina garderob v novi tribuni Hribček, s katero bi bil šotor povezan, in cena.

Postavitev bi stala okrog 80 tisoč evrov. Občinska uprava je bila šotoru po besedah vodje oddelka za družbene zadeve Nade Bogataj načelno naklonjena, vendar si še enega stroška letos zaradi predvidenega zadolževanja v višini 12 milijonov evrov ni mogla privoščiti, razloži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.