Živčec Kalanovi 48.000 evrov odpravnine?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanja prva dama Zdravniške zbornice Slovenije je prejemala osem tisoč evrov bruto plače, za odpravnino ji pripada še šest mesečnih plač.
Oglej si celoten članek

Gordana Živčec Kalan, sedaj že nekdanja predsednica Zdravniške zbornice Slovenije, se uvršča med najbolje plaćane ženske v državi, poroča Svet na Kanalu A. Po njihovih podatkih naj bi prejemala osem tisoč evrov bruto mesečne plače, v pogodbo pa si je zapisala še visoko odpravnino. Pri odhodu naj bi s sabo vzela še šest mesečnih plač, kar znese 48.000 evrov.

Na vprašanje, ali bo možnost odpravnine izkoristila, Živčec Kalanova danes ni odgovarjala.

Na čelu zbornice jo bo nasledil Andrej Možina.

Živčec Kalanova je poleg mesečne plače na zbornici prejemala še plačilo za delo v ZD Izola. Tam je v žep vsak mesec pospravila dodatnih 4.000 evrov, pa poročajo Finance.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:15 15. November 2012.

    Naj dobi toliko kot pripada navadnemu delavcu.Dost škode je nardila.baba žlehtna.

  • 13:49 15. November 2012.

    Bolj zoprne babe nisem videl. Slabo za slovensko zdravstvo ob že skorumpiranih zdravnikov. Naj nam bo Hrvaška vzgled, kako zatirati …

  • 22:32 14. November 2012.

    Ma kaki tožilci v Slovenistanu se tožilci lotevajo le kurjih tatov. Ta baba je pa samo za pred zid!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.