Živega so našli teden dni po prometni nesreči

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po tem, ko je doživel prometno nesrečo, so poškodovanega, a živega, po tednu dni le našli.
Oglej si celoten članek

Ko so Michaela Sancheza le našli, so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico. A njegovi življenjski znaki so slabi, še vedno se ne odziva, je povedala njegova sestra Pricilla Sanchez.

Prav tako še vedno ne vedo, kaj se je z Michaelom dogajalo tisti teden, ko je bil pogrešan.

Nesreča naj bi se sicer zgodila tako, da je vozilo zaneslo čez zapornico in nato po pobočju navzdol v območje, ki je gosto poraščeno z drevesi. Priča je povedala, da je videla moškega, ki je odhajal z mesta nesreče. Michaela so nato iskali okoli 45 minut, a ga niso našli, poroča Abc News.

Ko pa ta drugi dan ni prišel na pogreb in se ni oglasil na telefon, je sestra poklicala policijo in prijavila izginotje. "Ne razumem, kako ga niso našli prej kot v sedmih dneh," je ogorčena. "Če bi opravili delo, kot bi ga morali, bi brata našli prej," je prepričana.

S policije San Jose, ki je za tisto območje pristojno, odgovarjajo, da vsak dan prejmejo več prijav o pogrešanih osebah in jih razvrstijo po tem, kdo je bolj ogrožen. Samo zato, ker je imela sestra slab občutek, še ne pomeni, da moramo primer uvrstiti na vrh prioritetne lestvice, pojasnjujejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.