Živemu je iztrgal srce

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Ameriški rokoborec je po pitju čaja iz t. i. norih gob razparal svojega prijatelja in mu iztrgal srce.
Oglej si celoten članek

26-letni Jarrod Wyatt je prijatelju, ki mu je pomagal pri treningu, odrezal tudi jezik in izmaličil obraz.

Preiskava je pokazala, da je Wyatt s prijateljem popil skodelico čaja iz halucinogenih gob. V nekem trenutku je postal prepričan, da je njegov 21-letni prijatelj obseden od zlih duhov. Zato ga je napadel z nožem, mu razparal telo in še živemu iztrgal srce. Policiji je dejal, da je srce in organe, ki jih je tudi iztrgal iz telesa nesrečnika, vrgel na ogenj in jih zažgal. Dele telesa pa je skuhal, saj je bil prepričan, da je kolega še vedno živ in da je treba "hudiča ustaviti".

Policisti so sicer na prizorišču zločina v kalifornijskem mestu Klamath našli golega Wyatta, okrvavljenega od nog do glave, na tleh pa je ločeno od telesa ležalo eno od očes. Patolog je povedal, da je žrtev umrla zaradi izkrvavitve. Wyatta so obtožili naklepnega umora in mučenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.