Žižek ve več o Mongoliji kot Sloveniji

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Znanega filozofa Slavoja Žižka slovenska politika ne zanima. "Vprašajte me o ameriški politiki, celo o mongolski politiki bom več vedel," pravi.
Oglej si celoten članek

Izpada LDS in Zaresa ga nista presenetila, dogajanje okoli volitev pa ga pretirano ne gane. Na vprašanje Info TV-ja, kako komentira izpad teh dveh strank, je Slavoj Žižek odgovoril: "Saj to smo že vedeli. Toliko slabše za slovensko politiko. Vse manj nas zanima."

Ko so ga povprašali glede uspeha Pozitivne Slovenije, je odvrnil le še: "Lovite me nekje, kjer absolutno nimam pojma. Vprašajte me o ameriški politiki, celo o mongolski politiki bom več vedel. Se res opravičujem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:33 13. December 2011.

    Kaj pa bi lahko rekel o Slovenski politiki...???..kaj sploh obstaja...enosmernost...enotirnost...res to razmišljanje o nasi politiki nima besede..

  • 19:44 7. December 2011.

    idiot ... )))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.