Zjutraj bo pod ničlo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Jutranje temperature bodo blizu ničle, ponekod pa pod njo.
Oglej si celoten članek

Jutri bo sprva precej jasno, ponekod v notranjosti Slovenije bo nastala megla. Čez dan bo delno jasno, na vzhodu pa spremenljivo oblačno s kakšno popoldansko ploho. V severni in vzhodni Sloveniji bo pihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v Alpskih dolinah in na planotah Notranjske okoli 0, ob morju do 12, najvišje dnevne od 15 do 19 stopinj C.

V sredo in četrtek bo delno jasno in sveže. Predvsem v vzhodni Sloveniji bo v sredo še pihal severni veter, na Primorskem šibka burja, se glasi napoved. 

Foto: meteo.si Vremenska napoved
Modelska napoved pa kaže, da bo v Zgornjesavski dolini jutranja temperatura že v sredo pod ničlo (-1), medtem ko bo v četrtek še stopinjo hladneje, -2 stopinji Celzija pa naj bi bila jutranja temperatura tudi na Notranjskem, na Kočevskem nič, na Bovškem pa ena stopinja Celzija. V Ljubljani in okolici lahko v četrtek zjutraj pričakujemo tri stopinje.   Foto: meteo.si Vremenska napoved

 

Konec tedna bo, kot kaže, suh. Od petka do srede namreč kaže na večinoma suho vreme. Jutranje temperature bodo okrog 5 stopinj, najvišje dnevne pa večinoma okoli 15 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.