Zjutraj pokalo na cestah

Na gorenjskih cestah so v jutranjih urah obravnavali že dve nesreči s poškodbami.
Oglej si celoten članek

Okoli 5.20 se je na avtocesti pri Vrbi prevrnil vounik kombija. Po prvih podatkih policije sta telesno poškodovani dve osebi. 

Druga nesreča se je okoli 6.30 zgodila v kraju Nomenj na območju Bohinja. V nesreči so bila po prvih podatkih udeležena tri vozila. Na kraju sta trčila dva osebna avtomobila, tretje vozilo pa je v smeri proti Bledu odpeljalo s kraja. Nesreča naj bi se zgodila zaradi prehitevanja neznanega voznika, ki je s kraja odpeljal.

Foto: PU Kranj prometna nesreča

Policija poziva priče nesreče in druge, ki imajo podatke o tretjem udeleženem vozniku ali vozilu, naj se javijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.