Zjutraj. Sopotnik na mestu nesreče umrl.

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
34-letnik najprej trčil v tovornjak, odpbilo ga je še v eno vozilo.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti med Ravbarkomando in Uncem se je danes zjutraj zgodila prometna nesreče, v kateri je umrla ena oseba. Po podatkih koprske policijske uprave je umrl sopotnik v osebnem vozilu, voznik vozila pa je hudo poškodovan. Avtocesta je med Postojno in Uncem v smeri Ljubljane še vedno zaprta, obvoz pa je urejen po stari cesti.

Po poročanju policije je 34-letni voznik osebnega avtomobila z veliko hitrostjo trčil v zadnji del tovornega vozila, od koder ga je odbilo v še eno osebno vozilo in nato v odbojno ograjo avtoceste, kjer je obstalo. Voznika so zaradi hudih poškodb odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center Ljubljana, njegov sopotnik pa je na kraju nesreče umrl. Ostali udeleženi v prometni nesreči niso bili poškodovani.

Zaradi ugotavljanja točnega vzroka prometne nesreče na kraju poteka ogled, ki se ga udeležujeta tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka, so še sporočili s Policijske uprave Koper.

Avtocesta je na tem delu še vedno zaprta, obvoz je urejen po stari cesti Postojna-Unec. Nastajajo zastoji, policisti svetujejo previdno in strpno vožnjo.

Nesreča Grozljiv posnetek trka na mostu

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:03 24. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.