Zmagal Jamnik

Foto: Žurnal24 Kad, ki ga vodi Borut Jamnik, bo po preoblikovanju v Zpiz plačeval le pičlih 50
Vlada. V četrtek o preoblikovanju Kada, Soda in D. S. U.
Oglej si celoten članek

Iz dela Kapitalske družbe (Kad), ki jo vodi Borut Jamnik, bo nastala še zavarovalnica. V začetku bo njen edini lastnik Kad, na zavarovalnico pa bo preneseno upravljanje štirih pokojninskih skladov z izjemo sklada obveznega pokojninskega zavarovanja.

Ta bo še naprej na Kadu. Finančno ministrstvo je zakon o preoblikovanju Kada, Slovenske odškodninske družbe (Sod) in D. S. U. že uvrstilo med vladna gradiva, vlada pa naj bi zakon sprejemala v četrtek.

Preoblikovanje Kada, kot je razvidno iz predloga zakona, je tako zelo podobno, če ne kar identično rešitvam, ki jih je že pred meseci na eni od sej sveta Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije (Zpiz) predstavljal Jamnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.