Zmagovalni živalski vrt iz pirhov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zmagovalka naše nagradne igre, v kateri smo iskali fotografijo najzanimivejših pirhov, je bralka Anja, ki je naredila pravi živalski vrt.
Oglej si celoten članek

Vaše fotografije so pokazale, da je ustvarjanje pirhov vse prej kot rutinsko delo. Poslali ste prave umetniške stvaritve, za katere ste brez dvoma porabili ogromno časa, s tem pa ste tudi močno otežili naš izbor najzanimivejših pirhov. A odločitev je bilo treba sprejeti, zato smo se odločili za zabavni živalski vrt iz pirhov bralke Anje.

Vsem, ki ste nam poslali pirhe, hvala in čestitke za vaše umetnine. Anja, z vami pa bomo kontaktirali in vam podelili praktično nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:15 10. April 2012.

    Pa dve sva jih izdelovali...

  • 15:15 10. April 2012.

    Ups, desetih urah...

  • 15:11 10. April 2012.

    Zanimivo. V Avstriji nisem bila že skoraj leto dni, pirhi pa so bili narejeni s petka na soboto v osmih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.