Zmajar strmoglavljenja ni preživel

Foto: Žurnal24 križ pri kamniku, zmajar, strmoglavljenje Foto: Žurnal24 križ pri kamniku, zmajar, strmoglavljenje Foto: Žurnal24 križ pri kamniku, zmajar, strmoglavljenje Foto: Žurnal24 križ pri kamniku, zmajar, strmoglavljenje Foto: Žurnal24 Pomoč reševalcev je bila zaman. Zmajar je umrl na kraju nesreče. (Foto: Bralec Ž
V kraju Križ pri Komendi se je okoli petih smrtno ponesrečil zmajar.
Oglej si celoten članek

Kot je za zurnal24.si povedal bralec, ki ni želel biti imenovan, se je 52-letni zmajar iz okolice Kamnika ponesrečil nekaj minut po peti uri popoldne. Na PU Ljubljana so povedali, da je zmajar po strmoglavljenju umrl na kraju dogodka.

Fotografije po strmoglavljenju zmajarja si oglejte v GALERIJI.

Kraj dogodka si je ogledal preiskovalec Letalske zveze Slovenije, ki je tudi pristojen za ugotavljanje okoliščin tovrstnih nesreč. Podrobnosti nesreče bodo znane jutri.

Opomba uredništva: zaradi pietete do umrlega so komentarji izklopljeni.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.