Zmedeni policisti ustrelili igralca

Foto: Žurnal24
V Angoli je policija ustrelila dva igralca, ki sta snemala film, ker je mislila, da sta prava roparja.
Oglej si celoten članek

V Luandi, glavnem mestu Angole, so policisti streljali na igralce, ki so snemali film, saj so mislili, da gre za pravi rop. Dva moška sta umrla, trije pa se zdravijo v bolnišnici.

Režiser filma, ki jo je odnesel brez praske, je nad dogodkom pretresen. Kot pravi, je imel za snemanje dovoljenje, zato ne razume, kako je lahko prišlo do tragedije. "Videli smo, kako je proti nam drvel kombi policije. Najprej smo mislili, da je prazen, nato pa so iz njega skočili policisti. Takoj za začeli streljati. Nič nas niso vprašali. Ne vem, kako sem si lahko rešil kožo, saj sem stal le dva metra od kombija. Streljali so, dokler nisem zakričal, da snemamo film," je povedal režiser in dodal, da policisti žrtvam niso pomagali, temveč takoj zbežali s prizorišča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.