Zmedlo tudi PIC

Foto: PIC
Foto: PIC
Sneženje povzročilo težave tudi prometno-informacijskemu centru.
Oglej si celoten članek

Današnje sneženje težave posredno povzroča tudi Prometno-informacijskemu centru za državne ceste. Zaradi ogromnega števila obiskov je občasno nedosegljiv njihov spletni portal www.promet.si, preobremenjene so tudi telefonske linije, je pojasnil vodja centra Brane Nastran.

 "Težave se pojavljajo zaradi velikega števila obiskov na portal in klicev. Naši sistemi so že ves dan preobremenjeni, zato je dostop občasno otežen," pravi Nastran. Povečali so sicer svoje kapacitete, kolikor je bilo mogoče, pomagajo jim tudi informatiki, a do nadgradnje nekaterih ključnih sistemov več ne morejo storiti, še pojasnjuje Nastran.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.