Zmenjala več, kot sta imela

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Moški in ženska sta trgovko prosila, naj jima zmenja vrednejši evrski bankovec, in jo pri tem ogoljufala.
Oglej si celoten članek

Neznana moški in ženska sta v ponedeljek okoli 17.20 v Šenčurju pri menjavi vrednejšega evrskega bankovca v manjše trgovko ogoljufala za nekaj sto evrov. S spretnim rokohitrstvom sta si tako pridobila več denarja, kot sta ga menjala.

Policija posameznike, ki menjajo denar, opozarja, naj bodo pri tem zelo pozorni. Nujno morajo vedeti, kateri bankovci so njihovi in kateri od druge osebe ter koliko so sprejeli in koliko vračajo. Storilci so zelo spretni, opozarja policija. Denar štejejo zelo hitro, pri kaznivem dejanju pa uporabljajo obe roki, vmes predlagajo še kakšno menjavo, si premislijo in podobno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.