Zmerjala in zabodla partnerja

Foto: Žurnal24
Novomeški policisti bodo kazensko ovadili 25-letnico, ki je zmerjala partnerja, mu grozila in ga fizično napadla. Pri tem ga je z nožem poškodovala.
Oglej si celoten članek

Pred dnevi sta se v stanovanjskem bloku na Dolenjskem sprla zunajzakonska partnerja. Kot so ugotovili policisti, je 25-letna osumljenka vpila na partnerja, ga zmerjala, mu grozila in ga fizično napadla.

Ko je nameraval zapustiti stanovanje, ga je ob prisotnosti mladoletnih otrok ponovno napadla in poškodovala z nožem.

25-letnica naj bi v preteklosti sicer že večkrat izvajala fizično in psihično nasilje nad svojim partnerjem.

Policisti so ji zato izrekli ukrep prepovedi približevanja, v naslednjih dneh pa jo bodo tudi ovadili zaradi kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe in kaznivega dejanja nasilja v družini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.