Zmotila se je v prestavi in zapeljala v jezero

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL Karlovac nesreča Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL Karlovac nesreča Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL Karlovac nesreča Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL Karlovac nesreča
Voznica osebnega avtomobila iz Karlovca je danes z avtomobilom zapeljala v manjše jezero, saj je namesto naprej zapeljala vzvratno.
Oglej si celoten članek

Ženska je imela srečo v nesreči, saj je bila voda globoka le približno meter, tako da jo je voznica odnesla brez poškodb. Iz vozila v jezeru je tudi poklicala gasilce.

Gasilci so prestrašeno voznico rešili iz jezera, kasneje pa iz vode potegnili tudi avtomobil znamke kia pride. Voznica je očitno menjalnik prestavila v napačno prestavo in je po dveh metrih vožnje končala v vodi.

Gre za manjše jezero, ki je nastalo, ko so pred tremi desetletji začeli graditi temelje za novo stanovanjsko naselje. Tega niso nikoli zgradili do konca, na kraju poplavljenega gradbišča pa je nastalo jezero.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:31 7. Januar 2013.

    ha,ha...pa res! Ja, verjetno se je že s sosednje obale vzvratno po dnu pripeljala.... :-))

  • 19:14 7. Januar 2013.

    Hahahahhahha,super novicaaaaaa,je mogoče kdo padu z kolesom u Braziliji?????

  • 18:38 7. Januar 2013.

    dol men vis za karlovac

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.