Znan ruski kuhar razkosal ženo

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Kuhar Aleksej Kabanov, ki v Rusiji velja za pravega zvezdnika, je razkosal svojo ženo Irino in njeno truplo skril na balkonu.
Oglej si celoten članek

Tretjega januarja se je med zakoncema Kabanov zgodil glasen spor, ki se je končal s smrtjo. Potem ko je Irina izvedela, da jo mož, slavni ruski kuhar Aleksej Kabanov, vara z mlajšo žensko, jo je 38-letnik zadavil s kablom. Njuni trije otroci so v tistem času spali v svojih sobah.

Ženino truplo je kuhar zvlekel do kopalnice, kjer ga je s kuhinjskim nožem razkosal. Telo je nato zapakiral in skril na balkonu.

Sprožil iskalno akcijo

Kabanov, ki ima v lasti več kavarn, je nato na Facebooku sprožil iskalno akcijo. "Prijatelji, pomagajte mi. Irina je izginila,“ je zapisal na svojem profilu. Svojo pomoč so mu ponudili celo vedeževalci in jasnovidci, a Irine nihče ni našel. Devetega januarja so v njegovi kuhinji posneli tudi intervju, v katerem je javnost prosil za pomoč.

Policije pa njegova žalost ni prepričala. Njegovo iskrenost so želeli preveriti z detektorjem laži, a je Kabanov test odklonil. Pri prisluškovanju so ugotovili, da ima 38-letnik ljubico, ki jo je nekaj dni pozneje prosil za avto. V hišni preiskavi je policija v njenem avtu našla več plastičnih vrečk. "Ne, pustite to pri miru. To je Irina," je Kabanov rekel policistu, ki je v roki držal vrečko z Irinino glavo.

Kuharja so aretirali. Grozi mu 15 let zapora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.