Znani novi podatki o okužbah s covid-19

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Včeraj so izvedli 264 testov.
Oglej si celoten članek

Slovenija še naprej beleži ugodno epidemiološko situacijo. Tudi včeraj namreč niso zabeležili nobenega novega potrjenega primera okužbe s Sars-Cov-2. 

Izvedli so 264 testov na covid-19, a nobeden ni bil pozitiven. To je že tretji dan zapored, ko v Sloveniji niso zaznali novega primera covid-19. Število potrjenih primerov v Sloveniji tako ostaja nespremenjeno pri številki 1473. 

Zaradi bolezni covid-19 je še vedno hospitaliziranih šest bolnikov, od tega sta dve osebi na intenzivni enoti. Zaradi covid-19 je v Sloveniji skupaj umrlo 108 bolnikov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.