Znani pisatelj opozoril na prevaro, lastnik se mu je javno opravičil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Znani slovenski pisatelj Miha Mazzini, ki je nedavno izdal avtobiografski roman Osebno, je ob nakupu priznanega mesnega izdelka začudeno obstal.
Oglej si celoten članek

Miha Mazzini je priznani slovenski kolumnist in pisatelj, zato se je odločil, da prevaro oz. "podražitev", kot jo je sam imenoval, javno objavi in izpostavi. Ker ima velik medijski vpliv, je svojo slabo izkušnjo delil z javnostjo kar na družbenih omrežjih, kmalu pa se mu je javno opravičil sam lastnik izdelka, ki ga je v eni od slovenskih trgovskih verig Mazzini kupil.

"Ste opazili val podražitev? Nekatere so bolj prikrite od drugih. Vzamem tole v roke in si rečem: ne more biti pol kg. Stehtam. Res ni. Kodila Gourmet vas nategne za 2 evra pri paketku. Not bad (Ni slabo, op. p.). P. s.: lokalni Mercator je takoj vrnil 2 evra. Hvala," je na Twitterju opozoril Mazzini, ki je ob tem za N1 dodal, da so bila rebrca kar 96 gramov lažja od deklaracije na embalaži. Stale so ga dobrih 10 evrov, nato pa je ob reklamaciji dobil povrnjena dva evra. 

Njegova objava je seveda hitro postala viralna, več kot očitno je hitro prišla tudi do Kodile Gourmet, tako da se je lastnik Kodile Gourmet Janez Janko Kodila odločil javno opravičiti. "Spoštovani, g. Mazzini, v mojem imenu in v imenu mojih sodelavcev se vam iskreno opravičujem. Podjetje Kodila več kot 30 let gradi družinsko blagovno znamko na kvaliteti in spoštovanju. Nikakor pa ne s prevarami. Kdor dela, dela tudi napake," je zapisal Kodila, nato pa v pogovoru za N1 še enkrat poudaril, da je šlo za napako ter da gre za prvi primer reklamacije pri njih. A škoda je bila že storjena, od zdaj bodo kupci zagotovo bolj pozorni na točnost deklarirane teže. Najverjetneje ne le pri njihovih izdelkih ... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 04:28 1. November 2022.

    Tale Kodila ni toliko dobra kolikor jo opevate, je bolj kot ne slamasta kobila brez okusa. Ljudje so zaradi raznorazne …

  • 13:23 31. Oktober 2022.

    A brisete komentarje tudi ??? Fašisti !

  • 22:25 30. Oktober 2022.

    Dobra vaga v nebesa pomaga ! ! !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.