Znani požigalci kombija

Foto: Žurnal24 Požgan kombi je le en primer poškodovanja tuje stvari, kakršnih je bilo v Posavj
Preiskano. Sedem osumljencev ovadenih za 19 kaznivih dejanj, štirje že stari znanci policije.
Oglej si celoten članek

Krško. “32-letnik iz okolice Krškega in 23-letnik z območja Novega mesta sta ostala v priporu, 17- in 18-letnik z območja Posavja pa sta v hišnem priporu,” je rezultate akcije predstavil Robert Perc s Policijske uprave (PU) Krško. Policija je namreč opravila pet hišnih preiskav v Krškem, Brežicah, Šentjerneju in Novem mestu, da bi našla predmete, ki izvirajo iz kaznivih dejanj tatvin, drznih tatvin in vlomov na tem območju. Omenjeni štirje so stari znanci policije in so bili doslej že 27-krat pravnomočno obsojeni.

Med policijsko preiskavo pa so odkrili tudi dva 15-letnika iz Posavja in Dolenjske, ki sta osumljena požiga kombiniranega vozila Osnovne šole Leskovec pri Krškem, vloma v tamkajšnji vrtec in tatvine denarja. Sicer pa je bilo v prvih devetih mesecih letos na območju PU Krško obravnavanih 648 kaznivih dejanj, od tega 454 zoper premoženje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.