Znano, kdo je pokojni moški

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Svojci so že prepoznali truplo moškega, ki ga je v soboto v bližini zgornje postaje pohorske vzpenjače našel gobar.
Oglej si celoten članek

"Poziv javnosti v medijih je bil kljub zelo nazorni fotografiji zelo uspešen," so sporočili iz mariborske policijske uprave. Policiste je namreč poklicalo več ljudi, ki so menili, da je na fotografiji truplo moškega, doma iz okolice Maribora. Kriminalisti so s prepoznavo, ki so jo opravili svojci, to tudi potrdili.

Našel ga je gobar

V soboto zjutraj je gobar v gozdu na Pohorju v bližini zgornje postaje vzpenjače našel moško truplo. Pokojnik je imel poškodbe na glavi, opravili so že obdukcijo, preiskava o vzroku smrti pa še poteka.

"Zadevo še vedno obravnavamo kot sumljivo smrt, zato zaradi operativnega interesa preiskave informacij do zaključka preiskave ne bomo dajali," pravijo policisti.

Zahvaljujejo se za pomoč

Policisti se javnosti iskreno zahvaljujejo za vso pomoč. "Kot sem že večkrat poudaril, je varnost naša skupna dobrina, ljudje pa so znova dokazali, da so za skupno varnost pripravljeni dodati tudi svoj delež. Policija kot državni organ si takega partnerskega sodelovanja želi," je zapisal Miran Šadl iz PU Maribor.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:55 14. Oktober 2013.

    Upam, da storilca čimprej najdejo!<br /><br />Sožalje svojcem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.