Znebite se bivšega/bivše za vedno

Foto: Žurnal24 Zdaj lahko svojega nekdanjega partnerja "izbrišete" za vedno. (Foto: Shutterstoc
Bi se radi znebili bivšega ali bivše, s katerim se še vedno neradi srečujete na spletu? Nič lažjega.
Oglej si celoten članek

Pogosto zahajate na Twitter, Facebook ali Google in vam počasi preseda, da vas vaš bivši ali bivša "zasleduje" na vsakem koraku, ki ga naredite na spletu? Zdaj lahko svojo nekdanjo ljubezen v nekaj korakih povsem "izbrišete" iz svojega življenja. Namestiti si morate le priročen programski vstavek Ex-Blocker.

Za uporabo Ex-Blockerja zadošča, da se odpravite na spletno stran http://blockyourex.com/ in izberete spletni brskalnik, ki ga uporabljate. V spletni imenik vnesite ime in priimek vašega bivšega oziroma bivše, njegovo oziroma njeno uporabniško ime na socialnem omrežju in po možnosti še naslov njegovega oziroma njenega spletnega dnevnika. Ex-Blocker bo zagotovo poskrbel, da na svetovnem spletu ne boste več prišli v stik z bivšim oziroma bivšo.

Do zdaj je omenjeno aplikacijo inštaliralo skoraj 6 tisoč uporabnikov, številka pa iz dneva v dan strmo narašča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.