Znova bodo odločali

Foto: Saša Despot čistilka
Čiščenje bolnišnice. Pritožba Celovitih storitev uspešna.
Oglej si celoten članek

“Ponovili bomo postopek izbiranja čistilnega servisa,” je pojasnil Janez Lencl iz Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Maribor. Pred časom smo namreč poročali o razpisu za nov čistilni servis v UKC Maribor, saj je ta zavod predčasno prekinil pogodbo s podjetjem Celovite storitve.

Na razpisu je zmagala Aktiva čiščenje, vendar so se iz Celovitih storitev pritožili na postopek izbire na državno revizijsko komisije (DKOM), ki je naložila ponovitev postopka izbire. “Razpisa ne bomo ponavljali. Še enkrat bomo obravnavali vse vloge,” je dejal Lencl. Neuradno pa smo izvedeli, da je malo verjetno, da bodo izbrane Celovite storitve, saj so imele za več kot milijon evrov višjo ponudbo kot Aktiva čiščenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.