Znova nateg s kuponi

Foto: Varni na internetu
Foto: Varni na internetu
Na Facebooku se znova pojavljajo nagradni kuponi, ki pa niso nič drugega kot prevara, ki vas zvabi v plačljiv SMS-klub.
Oglej si celoten članek

Pri Varni na internetu so opozorili na novo prevaro, ki se te dni pojavlja na Facebooku. Oglasi vas odpeljejo na stran, ki obljublja kupon v vrednosti 450 evrov za oblačila blagovne znamke Adidas.

Uporabnik mora le odgovoriti na nagradno vprašanje in vpisati številko svojega mobilnega telefona, za tem pa se skriva včlanitev v SMS-klub, ki uporabnika stane 20 evrov mesečno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:07 13. December 2012.

    Banana republika. Organi pregona so zopet zaspali, vendar ni čudno, ker so tudi oni obupali, saj njihovo delo vedno uničijo …

  • 18:25 13. December 2012.

    Saj imate tudi vi isto stvar, še celo za 1500€ z kuponi in tudi pri vas je potrebno pustiti številko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.