"Znova sem predsednik"

Koper. V vodstvu društva upokojencev so razčiščevali.
Oglej si celoten članek

Preobrat. "Proučili smo očitke in ugotovili, da so vse insinuacije na moj račun glede izginulega denarja in nenamenskih sredstev upokojencev neresnične. Izvršni odbor Društva upokojencev Koper Center je zato iz vseh funkcij izključil Marjana Strmška. Ta tako ne bo predsednik društva, kot je bilo predvideno, ampak sem znova postal to jaz," pove Anton Jenko.

Spomnimo, v začetku leta smo pisali o očitkih na njegov račun. Zaradi suma nenamenske porabe denarja je Strmšek odšel celo na policijo, Jenka pa pisno pozval, naj do 31. decembra društvu vrne 900 evrov. Decembra so se v društvu dogovorili, da o domnevno spornem ravnanju z denarjem ne bodo več brskali, Jenko pa je takrat podal odstopno izjavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.