Zpiz se elektronizira

Foto: Žurnal24 Trenutno imajo z e-storitvami nekaj poporodnih težav, ki pa naj bi jih do prihod
E-storitve. Vloge bo možno oddati prek spleta.
Oglej si celoten članek

Predvidoma prihodnji teden bo zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje (Zpiz) startal e-storitve. Prek spleta bo po novem z digitalnim potrdilom možno oddati zahtevek za dokup študija in/ali služenje vojaškega roka in vlogo za ugotavljanje pokojninske dobe ali zahtevati izpisek o obdobjih zavarovanja od januarja lani.

Na spletu boste lahko preverili, v kateri fazi reševanja je vaša vloga (tudi če ste jo oddali na papirju), in pogledali v svoje osebne podatke, ki jih ima o vas zbrane Zpiz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.