ZPM zbira sredstva za ogrožene otroke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje je danes pričela z dražbo Odprimo srca, preko katere bodo pomagali socialno ogroženim otrokom.
Oglej si celoten članek

Izkupiček internetne dobrodelne dražbe, ki bo potekala na spletnem naslovu bolha.com do 6. marca letos, je skoraj v celoti namenjen otrokom, ki živijo v socialno ogroženih družinah in otrokom v Azilnem domu v Ljubljani. Del izklupička pa bodo na Zvezi prijateljev usmerili socialno ogroženim ljudem z motnjami v duševnem zdravju (ŠENT - www.sent.si) in društvu Kralji ulice – www.kraljiulice.org.

Organizatorka dražbe je Zveza prijateljev mladine Lj.-Moste-Polje, ki bo zbrana sredstva usmerila v nakup Mercatorjevih darilnih bonov, za prehrano in druge potrebne dobrine za življenje.

Mercator že več let kot donator sodeluje z ZPM Lj. Moste Polje in tako posredno pomaga otrokom, mladim in družinam v stiski s prehrano, darilnimi boni tudi štipendijami. V Akciji odprimo srca pa bo Mercator izkupičku doniral še 10 odstotkov vrednosti bonov (do 1000 €). Mercatorjeve vrednostne bone bodo razdelili revnim družinam z otroki (85 odstotkov), otrokom Azilnega doma v Ljubljani (5 odstotkov), socialno ogroženim z motnjami v duševnem zdravju (5 odstotkov - ŠENT) in društvu Kralji ulice (5 odstotkov - za brezdomce).

Vzporedno z internetno dražbo bodo v Mercatorjevem hipermarketu v Šiški v Ljubljani tudi razstavljeni vsi podarjeni predmeti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.