ZPS nad zdravnike

Foto: Žurnal24 "Obrazec – vloga za napotitev denimo za zdravljenje v tujino –, je objavljen na
Poziv. Vam ne ponujajo zdravniških storitev? Javite ZPS.
Oglej si celoten članek

Nasvet. Tistim, ki menijo, da bi se jim lahko zaradi podaljšanih čakalnih dob zdravstveno stanje poslabšalo ali pa bi bilo zaradi tega ogroženo njihovo življenje, Zveza potrošnikov Slovenije (ZPS) svetuje: “Pri Direkciji Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije vložite vlogo za napotitev na zdravljenje, preglede ali preiskave v tujino.

To morajo rešiti v osmih dneh, pravi šefica ZPS Breda Kutin. Vse paciente, ki bodo naleteli na težave pri dostopnosti do zdravstvenih storitev, pa ZPS poziva, naj ji sporočijo svoje težave: “O tem bomo obvestili pristojne službe in zahtevali takojšnje ukrepanje.

Koliko daljše bodo čakalne vrste zaradi umika zdravniških soglasij za nadurno delo (umik velja od včeraj), ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.