Žrtev podlegla strelnim ranam

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
44-letnica, ki jo je v Žužemberku v petek zvečer ustrelil mož in si nato sodil sam, je umrla.
Oglej si celoten članek

Ženska je bila na zdravljenju v novomeški bolnišnici. Še včeraj zgodaj zjutraj nam je strokovni direktor bolnišnice Jože Smodej povedal, da je njeno stanje resno. Pri življenju so jo ohranjali le aparati. 44-letnica je nato včeraj dopoldne umrla, so nam potrdili na Policijski upravi Novo mesto.

Tragedija se je zgodila v petek zvečer, ko se je 49-letni moški s 44-letno ženo pripeljal na Baragovo ulico v Žužemberku, od koder je ženska poskušala pobegniti. Na pomoč ji je priskočil moški, ki je živel na omenjeni ulici, vendar mu ni uspelo preprečiti streljanja.

49-letnik je žensko ustrelil v glavo, nato pa je ustrelil še sebe in na kraju tragedije umrl.

Žrtev je sicer moža že v preteklosti prijavila zaradi nasilja, nekaj časa je bila tudi v varni hiši. Mož je dobil prepoved približevanja, vendar naj bi jo kršil. Na policiji pravijo, da jih nihče, niti sama žrtev ni obvestila o tem, da bi prišlo do kršitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.