Zrušil se je del stropa v trgovini: "Nekaj je močno zaropotalo"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pločevinast del stropa se je snel in padel čez blagajne. Poškodovanih ni bilo, strop pa so že sanirali.
Oglej si celoten članek

V prenovljenem Intersparu v mariborskem Europarku se je zrušil del stropa, poroča Večer. "Slišal sem, da je nekaj močno zaropotalo, a ker nisem bil zelo blizu, sem šele po tem, ko sem šel k blagajni, videl, kaj se je zgodilo," je za omenjeni časnik povedal bralec, ki je bil v trgovini v času dogodka. 

Snel se je pločevinast del stropa in padel čez blagajne. Pri tem ni bil nihče poškodovan. Trgovino so za nekaj časa zaprli, da so izvedli vsa potrebna popravila. 

Iz Spar Slovenija so sporočili, da je na tla padel sevalni element. Poškodbo so sanirali in strokovno odpravili, trgovino pa nato nekaj po 14. uri odprli za kupce. 

Simona Mandl, center managerska Europarka, je za Večer povedala, da so trgovine v Europarku varne in da je pri omenjenem dogodku šlo za tehnično napako, omejeno zgolj na eno lokacijo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.