Zublji požrli skladišče

Foto: Žurnal24 požar, brnčičeva Foto: Žurnal24 požar, brnčičeva Foto: Žurnal24 požar, brnčičeva Foto: Žurnal24 požar, brnčičeva
Ogenj, ki je zajel skladiščne prostore na Brnčičevi v Ljubljani, je te povsem uničil. Vzrok požara še ni znan.
Oglej si celoten članek

 

Poklicni ljubljanski gasilci so danes okoli 9.30 ure dobili obvestilo, da gorijo poslovni prostori na Brnčičevi ulici. Po besedah gasilcev je šlo za srednje velik požar, zagorelo pa je okoli 50 kvadratnih metrov veliko skladišče gostinske opreme.

Z ognjem, ki je skladišče povsem opustošil, se je skoraj dve uri borilo 15 poklicnih in še devet prostovoljnih gasilcev. Kot so nam povedali, jim dež pri gašenju ni bil v veliko pomoč, saj je šlo za požar v zaprtih prostorih.

Vzrok požara še ni znan, kriminalisti pa so prizorišče že pregledali, pri čemer so nastalo škodo ocenili na več desettisoč evrov. Jutri si bodo pogorišče ogledali še izvedenci in takrat bo znan tudi vzrok požara, so nam povedali na PU Ljubljana.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.