Župan v pismu dobil 20 evrov, ker se je pokakal

Foto: mariborinfo.com Pismo neznanca, ki se je pokakal na pokopališču
Davida Klobaso, župana občine Sveta Trojica, je pred dnevi v kabinetu pričakalo pismo, v katerem je bil priložen tudi bankovec za 20 evrov.
Oglej si celoten članek

Neznanec je v sporočilu tako pojasnil svoje dejanje in se županu opravičil za stisko, ki je ni znal rešiti drugače, poroča portal mariborinfo.com

"Spoštovani gospod župan. Včeraj sva bila na pokopališču pri Sveti Trojici in nisem mogel priti do stranišča, zato sem potrebo moral opraviti pri zabojniku za odpadne sveče. Dajte ta denar tistemu, ki bo to očistil. Opravičujem se za to, toda druge rešitve nisem videl," je iskreno zapisal.

Foto: mariborinfo.com Pismo neznanca, ki se je pokakal na pokopališču

Župan občine Sveta Trojica je za Mariborinfo dejal, da je šlo za smešen pripetljaj, a ceni, da se je gospod opravičil. "Tako poštenega človeka le redko srečaš," je še dodal.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.