Županov zagovornik molči

Foto: Žurnal24 Kdo sta človeka, zoper katera je sprožena preiskava v zadevi Dom pod Gorco, še n
Dom pod Gorco. Tudi v tem primeru je zadeva na sodišču napredovala.
Oglej si celoten članek

"Franca Kanglerja zastopam v zadevi Dom pod Gorco. Glede postopka ne bomo ničesar komentirali," je bil kratek odvetnik Franci Matoz.

Preiskava zoper dva
Z mariborskega okrožnega sodišče so nam namreč sporočili, da je v primeru Doma pod Gorco zadeva napredovala do te mere, da je “po zaslišanju vseh obdolženih zoper dva človeka uvedena preiskava v smeri suma storitve kaznivega dejanja zlorabe uradnega položaja ali uradnih pravic”.

Naj spomnimo, da je konec lanskega leta policija v tej zadevi poslala kazensko ovadbo na mariborsko tožilstvo, in sicer zoper štiri ljudi. Med njimi naj bi bila takrat poleg direktorice Doma pod Gorco Irene Hedl in predsednika nadzornega sveta omenjene družbe Aleša Škofa župan Franc Kangler in Tanja Vindiš Furman, direktorica mariborskega Javnega medobčinskega stanovanjskega sklada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.