Žur bo razlog za novo travo

Foto: Žurnal24 Na sobotnem žuru so zbrali okoli 20 tisoč evrov za odprtje prijazne sobe za beli Foto: Žurnal24 Žur z razlogom, travnik Foto: Žurnal24 Žur z razlogom, travnik Foto: Žurnal24 Žur z razlogom, travnik Foto: Žurnal24 Žur z razlogom, travnik Foto: Žurnal24 Žur z razlogom, travnik Foto: Žurnal24 Žur z razlogom, travnik
Zelenica v Tivoliju. Škodo bo plačal organizator zabave.
Oglej si celoten članek

Zaradi slabega vremena in deset tisoč udeležencev sobotnega Žura z razlogom se je zelenica v parku Tivoli spremenila v blatno njivo.

Fotografije po sobotnem žuru si oglejte v GALERIJI.

Tiskovni predstavnik organizatorjev – podjetja Si.mobil – Jure Bohinc je povedal, da je zaradi izjemno slabega vremena letos travnik res bolj poškodovan kot lani, vendar nameravajo zelenico vrniti v prvotno stanje. Čiščenja parka so se tudi letos lotili že v nedeljo zjutraj.

"Žal pa bo za temeljito sanacijo poškodovanega dela zelenice potrebnega nekoliko več časa," je dodal Bohinc. Nastalo škodo že ocenjujejo in pripravljajo načrt sanacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:21 1. Oktober 2012.

    Ma odrapiti tega Jureda in simobil!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.