Žurnal24 in Žurnal znova avgusta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kolegi iz časopisne redakcije Žurnala24 in Žurnala odhajajo na dopust, spletna stran zurnal24.si pa bo z vami celo poletje.
Oglej si celoten članek

Kot vedno, bosta tudi to poletje Žurnal24 in Žurnal nehala izhajati za štiri tedne. Kolegi iz časopisne reakcije si bodo v tem času nabrali novih moči in se vrnili z aktualnimi zgodbami konec avgusta. Žurnal24 začne znova izhajati 20. avgusta, Žurnal pa znova od 25. avgusta naprej.

Zurnal24.si skozi celo poletje

Spletna redakcija zurnal24.si ne odhaja na dopust in bo še naprej skozi poletje skrbela za sveže informacije iz Slovenije in tujine, športa, zabave, slavnih, avtomobilizma, življenjskega sloga in zabav. Pri tem lahko sodelujete tudi vi prek naše rubrike Jaz poročam, kjer objavljamo vaše zgodbe, fotografije in videe.

Za tokratno poletje smo pripravili tudi posebne nagrade za najuspešnejše Žurnalove reporterje. V juliju bomo najboljšim trem podarili izdelavo fotoknjige CEWE pri Mojem fotosvetu, avgustovski nagrajenci pa bodo dobili fotoplatna. Več o nagradni igri in kako sodelovati v njej si preberite v članku Splača se biti Žurnalov reporter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.