Žurnal24 tudi na Gorenjskem in Dolenjskem

Foto: Žurnal24 Prvi brezplačni dnevni časopis Žurnal24 s svojimi regionalnimi izdajami postaja
Prvi brezplačni dnevni časopis Žurnal24 bodo od srede lahko prebirali tudi Dolenjci in Gorenjci.
Oglej si celoten članek
Prvič so lahko Žurnal24 prebirali v Ljubljani, Kamniku, Domžalah, Kopru, Izoli, Piranu, Portorožu in Novi Gorici že 26. septembra. V Novem mestu, Kranju, Škofji Loki, Krškem, Kočevju, Ribnici in na Jesenicah pa ga dobijo jutri, 10. oktobra. V Mariboru, Celju, Slovenski Bistrici, Velenju in na Ptuju ga z veseljem pričakujejo 24. oktobra.

Po besedah odgovornega urednika Gorana Novkovića kakovost Žurnala24 med drugim zagotavljajo neodvisna uredniška politika, kritično, a pošteno novinarstvo uveljavljenih novinarjev, ki prežijo na »nehigieno« in nezakonitost ter vedno poročajo dvostransko, in čim večje sodelovanje z bralci. Ker je namenjen urbanim, mobilnim in aktivnim ljudem, ga odlikujejo tudi zelo priročen format, kratki in jedrnati članki ter najnovejše smernice grafičnega oblikovanja.

Bralci ga bodo lahko v vseh večjih mestih in okolici jemali s približno 300 časopisnih stojal, ki bodo postavljena na najfrekventnejših mestnih točkah znotraj in zunaj zgradb: na avtobusnih in železniških postajah, parkiriščih, pri velikih podjetjih in poslovnih stavbah, v bolnišnicah in zdravstvenih domovih, v študentskih naseljih, na tržnicah, v knjižnicah, na fakultetah ... Našli ga bodo lahko tudi v Žurnalovih torbah v različnih mestnih in primestnih avtobusih ali ga sprejeli iz rok razdeljevalcev.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.