Žurnalovci "krvaveli" za soljudi

Foto: Nik Rovan kri, darovalec Foto: Nik Rovan kri, darovalec Foto: Nik Rovan kri, darovalec Foto: Nik Rovan Borut Hočevar Foto: Nik Rovan Borut Hočevar Foto: Nik Rovan Borut Hočevar
Tudi zaposleni na Žurnalu se zavedamo, kako pomembne so zadostne oskrbe s krvjo. Ob pozivu k darovanju zaradi kroničnega pomanjkanja krvi v Sloveniji smo zato organizirali krvodajalsko akcijo Žurnalovcev. Darovalcev je bilo veliko, med prvimi, ki so "krvaveli", pa je bil tudi namestnik odgovornega urednika časopisov Žurnal24 in Žurnal, Borut Hočevar.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.