Zvezali so ga in odnesli več tisoč evrov

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Rop na Celovški.
Oglej si celoten članek

V soboto zjutraj se je na Celovški cesti v Ljubljani zgodil rop. Po doslej zbranih podatkih so trije zamaskirani neznanci vstopili v optiko, uslužbencu zagrozili z orožjem in ga zvezali. Iz prodajalne so ukradli blago v vrednosti več tisoč evrov in pobegnili. Uslužbenec je bil pri tem lažje poškodovan, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti so bili o ropu optike obveščeni v soboto okoli 9. ure.

Eden od storilcev je nosil rjavo jakno, drugi sinje moder pulover in črn brezrokavnik, tretji pa je bil v črnih oblačilih. Vsi so nosili črno tkanino čez celoten obraz in govorili slovensko, so pojasnili policisti. Opravili so ogled kraja dogodka in nadaljujejo zbiranje obvestil o vseh okoliščinah.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 20:03 24. September 2023.

    Na Celovški sta 2 optika . Eden pri NLB in eden pri kino Šiška . Samo v vednost !

  • 18:41 24. September 2023.

    Prejšnji teden je žurnal pel hvalospeve srbski tatici, ki je na tak način s svojo ekipo ropala po Grčiji. Še …

  • ak
    18:14 24. September 2023.

    Hja, če se tujci ne bodo asimilirali, se bomo pa mi... xD

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.