ZZZS: ura in pol čakanja

Foto: Žurnal24
Na ljubljanski enoti zavoda za zdravstveno zavarovanje so zjutraj stranke zaradi stavke stale v koloni, ki je segala na cesto. Zdaj se je stanje normaliziralo, saj so odprli vsa okenca.
Oglej si celoten članek

"Čakala sem uro in pol," nam je povedala bralka, ki se je znašla v koloni pred ljubljansko območno enoto ZZZS. Njena kolegica je po deveti uri čakala "le še" 45 minut, saj so odprli vsa okenca, zato se je kolona začela skrajševati.

"Na začetku sta delali dve okenci, toda ko smo videli, koliko strank se je nabralo, smo pač odprli vsa okenca," nam je povedala vodja oddelka za obvezno zdravstveno zavarovanje na območni enoti Ljubljana Vera Rupnik. Vsa okenca so odprli nekaj pred deveto uro, pravi in zagotavlja, da bodo vse stranke obravnavane.

Sicer Rupnikova pravi, da je ob koncih in začetkih meseca vedno gneča, tokratna pa je bila tudi posledica tega, da so se stranke zadnje dni izogibale zavoda zaradi stavke, danes pa so morale nujno urediti zadeve in jim ni preostalo drugega kot stati v koloni. Le dve delujoči okenci na začetku pa sta jo le še podaljšali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.