10 bodočih nogometnih zvezdnikov

Foto: EPA Januzaj Manchester United Crystal Palace Premier League Anglija liga prvenstvo Foto: EPA matija nastasić Foto: EPA André Schürrle Foto: EPA raphael varane Foto: EPA isco Foto: EPA koke Foto: EPA Thibaut Courtois Atletico Madrid Foto: EPA marco verratti Foto: EPA Julian Draxler Foto: EPA Pogba Torino Juventus Serie A Italija liga prvenstvo
Francoski športni časopis L'Equipe je objavil seznam desetih nogometašev, ki bi lahko v prihajajočih letih postali največji nogometni zvezdniki na svetu.
Oglej si celoten članek

Dobra dva mesece pred podelitvijo zlate žoge, kjer se bodo za naziv najboljšega nogometaša leta potegovala zvečena imena kot so Cristiano Ronaldo, Lionel Messi in Franck Ribéry, je francoski L'Equipe objavil seznam desetih najobetavnejših igralcev, ki bodo v prihodnjih letih glavni kandidati za Ballon d'Or. Na seznamu ni nogometaša Barcelone Neymarja, ki šteje šele 21 let, to pa zato, ker Brazilec že zdaj spada med svetovno nogometno smetano.

Odkrijte zvezde prihodnosti

Francoski dnevnik je med deset bodočih superzvezdnikov uvrstil štiri nogometaše iz La Lige (Španija), enega iz Serie A (Italija), tri iz Premier League (Anglija), enega iz Ligue 1 (Francija) in enega iz Bundeslige (Nemčija).

Seznam:

Španija: Koke, Isco, Thibaut Courtois, Raphaël Varane
 
Anglija: Adnan Januzaj, Matija Nastasić, André Schürrle

Francija: Marco Verratti

Italija: Paul Pogba

Nemčija: Julian Draxler

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.