10-letnik obvlada košarko

Foto: Žurnal24 Desetletni Jayline z zvezdnikom njegove domače ekipe Bullsov, Derrickom Rosom.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Jaylin Fleming je star 10 let. Je najboljši košarkar svoje generacije. V videu poglejte, kako dobro obvlada žogo, kako spretno prodira in zadeva na koš, ki je dva metra višji od njega. Fant iz Chicaga že sanja o NBA.
Oglej si celoten članek

Petošolec iz Chicaga ima pred sabo uspešno kariero. Žogo obvlada. Brez težav pa majhen, kot je, zlahka zadene. Jaylin Fleming je tudi že spoznal svojega idola in ta hip prvega zvezdnika Chicago Bullsov, Dericka Rosa. Slednji je dejal, da sam pri 10 letih niti slučajno ni bil tako dober. Pozor torej na Jaylina čez kakšnih osem, devet let, ko bo na kolidžu prvič igral pred svetovnim občinstvom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.