10 največjih zimskih prestopov

Foto: Žurnal24 Köln Koeln Antonio Cassano Foto: Žurnal24 Raffaelle Palladino je iz Genove prestopil v Parmo, kluba pa si delita lastništv Foto: Žurnal24 9. mesto: Andrea Ranocchia je za 12,5 milijona evrov prestopil iz Genove v Inter Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 baptista Foto: Žurnal24 Luiz Gustavo Foto: Žurnal24 Ibrahim Afellay Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 8. mesto: Elias je iz Corinthiansa za sedem milijonov evrov prestopilv Atletico
Nogometni spletni portal goal.com je izbral deset najbolj odmevnih prestopov to zimo. Kateri so, lahko preverite v fotogaleriji. Začenjamo z 10. mestom.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.