118 milijonov dolarjev za Hardena

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik raket bo v naslednjih štirih letih zaslužil 118 milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Ekipa lige NBA Houston Rockets je s svojim zvezdnikom Jamesom Hardnom podpisala štiriletno podaljšanje pogodbe, ki bo 26-letniku prinesla 118 milijonov ameriških dolarjev. Ob tem so rakete predstavile tudi svoji novi okrepitvi Erica Gordona in Ryana Andersona, ki sta v klub prišla kot prosta igralca.

"Od mojega prvega koraka v Houstonu je samo ljubezen. Vesel sem, da bom tu še štiri leta. Napredujemo. Gradimo. Z novimi igralci se bodo prihodnje leto dogajalo dobre stvari," je ob podpisu dejal Harden, ki je v Houston prišel v sezoni 2012/13 iz Oklahome, v dresu raket pa se je razvil v enega najboljših strelcev lige NBA. V sezoni 2015/16 je v povprečju dosegal 29 točk, 6,1 skoka in 7,5 podaje na tekmo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.