1,2 milijona za Velikonjo veliko premalo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V zadnjem času se po težavah s poškodbami v staro formo počasi vrača napadalec Maribora Etien Velikonja, ki je že dalj časa zanimiv tudi tujim klubom. Športni direktor Zlatko Zahović je tako pred kratkim zavrnil ponudbo enega od angleških klubov v višini 1,2 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Etien Velikonja že od časov, ko je mreže nasprotnikov tresel še v majici HiT Gorice, velja za enega najbolj nadarjenih slovenskih napadalcev. Tudi po prihodu v Maribor je že večkrat pokazal svoje razkošno znanje. Po kar nekaj težavah s poškodbami pa je v zadnjem času (do)končno zablestel v vsem sijaju. Samo v drugem delu sezone je zabil sedem zadetkov, skupno pa v letošnjem prvenstvu 12. Več kot dovolj, da je nase opozoril tudi številne oglednike na slovenskih prvoligaških stadionih.

"Drži, konkretna ponudba je na mizi. Gre za klub iz Anglije, ki ponuja 1,2 milijona evrov," je za Ekipo dejal športni direktor Maribora Zlatko Zahovič, ki pa niti pomislil ni na to, da bi enega od svojih največjih draguljev prodal za takšno vsoto: "Dejal sem jim, naj se malce zamislijo in spet pokličejo, ko bodo spoznali, da morajo ponudbo izboljšati. Ko se bodo pripravljeni pogovarjati o pravih številkah, smo na voljo. 1,2 milijona evrov stane pri nas igralec kadetske ekipe."

Velikonja ima pogodbo z vijoličastimi podpisano do 31. decembra 2013. Vsekakor pa ne bi bilo presenečenje, če bi Ljudski vrt zapustil že v letošnjem prestopnem roku, a le ob primerni ponudbi. Zlatko Zahovič je trd in neizprosen pogajalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • MK
    16:58 5. Maj 2012.

    Edino pravilno. Za drobiž prodaja Olimpija in drugi. Maribor prodaja za resen denar.<br /><br />Bravo Zlatko. Čas je za 5 …

  • 13:59 5. Maj 2012.

    Zlatko je bumbar!!! Etien pojdi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.