137 milijonov in pol za Venezuelca

Foto: Žurnal24 Usluge Johana Santane so po mnenju newyorških Metsov vredne 137,5 milijonov dola
Venezuelec Johan Santana je po pisanju ameriškega časnika New York Daily News podpisal najdražjo pogodbo v zgodovini baseballa za metalca v ameriški ligi MLB.
Oglej si celoten članek

Venezuelec Johan Santana je po pisanju ameriškega časnika New York Daily News v petek zvečer podpisal najdražjo pogodbo v zgodovini baseballa za metalca v ameriški ligi MLB. Dosedanji igralec moštva Minnesota Twins je prestopil v ekipo New York Mets, njegova šestletna pogodba pa je vredna 137,5 milijona dolarjev. Osemindvajsetletni Santana je na lestvici najdražjih metalcev prehitel Barrya Zita, ki je lani prestopil v moštvo San Francisco Giants za 126 milijonov ameriških zelencev. V zgodovini MLB so več od Santane zaslužili le Alex Rodriguez (275 milijonov dolarjev), Derek Jeter (189 milijonov dolarjev), Manny Ramirez (160 milijonov dolarjev) in Todd Helton (141,5 milijonov dolarjev), ki pa po baseballski izobrazbi ne sodijo med metalce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.