17-letnik umrl v filmskem ropu, zvezdnik žaluje

Foto: EPA
Foto: EPA
Branilca Manchester Uniteda Marcosa Roja je prizadela tragična novica iz domovine.
Oglej si celoten članek

V La Plati, 60 kilometrov južno od Buenos Airesa, je bil v noči na ponedeljek ubit 17-letni Gerónimo Rojo, bratranec člana Manchester Uniteda in izbrane vrste Argentine - Marcosa Roja.

Poleg sorodstvenih zvez enega od umrlih z znanim nogometašem, so argentinsko javnost razburile okoliščine dogodka. Po poročanju lokalne policije sta Gerónimo Rojo in 26-letni Iván Rodrigo Barbosa na motorju zapeljala do 50-letnega Raúla Aníbala Díaza in ga, z orožjem uperjenim vanj, skušala oropati.

A Díaz ju ni želel ubogati, izvlekel je svoje orožje in ustrelil oba roparja ter jima vzel življenje. Nazorno fotografijo obeh umrlih lahko pogledate na tej povezavi. Díaz, sicer upokojeni policist, je v uradni izjavi trdil, da je orožje uporabil v samoobrambi.

Marcos Rojo je kmalu izvedel za tragičen dogodek. Po poročanju angleških medijev je bil branilec vidno prizadet in je na letališče, s katerega so igralci Man Uniteda odpotovali na tekmo Lige Evropa v Rostov, odšel v solzah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:50 8. Marec 2017.

    Ni milosti za roparje.<br />Sta se pač spravila na napačnega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.