17 ruskih veslačev brez iger

Foto: EPA
Foto: EPA
Športno razsodišče v Lozani (Cas) je danes zavrnilo pritožbo večjega dela ruske veslaške ekipe, ki se je pritožila zaradi prepovedi nastopanja na olimpijskih igrah v Riu.
Oglej si celoten članek

Cas je tako potrdil kazen, ki je doletela 17 ruskih veslačev. Nedavno je Mednarodna veslaška zveza (Fisa) nastop v Riu dovolila le šestim od 28 ruskih veslačev.

Pritožbo na Cas je vložil Danil Andrijenko, toda on in še 16 rojakov bodo zdaj po odločitvi Casa vendarle ostali brez nastopov.

"Pritožba 17 veslačev je bila zavrnjena," je sporočil Cas, ki je primer sicer obravnaval prednostno, le v enem dnevu. Uradnike tega pritožbenega organa čaka še nekaj hitrega dela, saj morajo do začetka OI odločiti še o pritožbah treh ruskih plavalcev, enega rokoborca in ruske zveze za dviganje uteži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.