18-letni vratar umrl po udaru strele

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Iz malezijskih nogometnih krogov je prišla tragična novica.
Oglej si celoten članek

Avstralski vratar makedonskih korenin Stefan Petrovski je umrl v Maleziji, ker ga je pred skoraj mesecem dni na treningu zadela strela, je sporočila ekipa Melaka United, kjer je bil rezervni vratar. 

Osemnajstletnika je strela zadela 4. aprila na igrišču Padang Sepuluh in je takoj izgubil zavest, prepeljali pa so ga v bolnišnico v Malacci, kjer je bil odtlej.

Predsednik kluba Idris Haron je dejal, da je strel udarila tudi v drugega igralca, ki pa je v bolnišnici prišel k zavesti in je bil že odpuščen. V času nesreče je bilo na treningu okrog trideset nogometašev.

Foto: Twitter Stefan Petrovski

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.