18-letnik raketo tihotapil v danki

Foto: EPA
Foto: EPA
Francosko-albanski navijač je pirotehnično sredstvo, s katerim je poškodoval tri ljudi, tihotapil v svoji danki.
Oglej si celoten članek

Francosko tožilstvo je razkrilo, kako je 18-letni francosko-albanski navijač v navijaško cono v Nici pretihotapil pirotehnično, svetlobno raketo, s katero je nato poškodoval dva druga navijača. Pretihotapil jo je tako, da jo je dal v kondom, tega pa v svojo danko.

Osemnajstletnik je v navijaško cono pretihotapil 18-centimetrsko raketo. Tistega dne je bila na sporedu tekma med Francijo in Albanijo, nadvse goreč navdušenec pa je s pirotehničnim sredstvom ožgal dva druga navijača, pa tudi samega sebe. Zdaj ga čaka sojenje, prvič bo pred sodnika stopil danes.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.